avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura neplatita - penalitati, esalonare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura neplatita - penalitati, esalonare

de cativa ani nu mi-am platit o factura de 650 lei la un operator de telefonie mobila acum am primit o instintare de la o firma de recuperare care imi spune ca datoria mea a urcat la5451,67 lei datorita penalizarilor de intarziere. as dorii sa stiu daca se poate stabili o rata si oprirea penalitatilor pana la achitare. 2 avand in vedere ca nu am pus nici o garantie se pune problema executarii unei pedepse cu inchisoarea va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina N. , Mediator 09:50, 2 Aprilie 2013
Raspundeti notificarii si instiintati creditorul ca sunteti de acord sa achitati, solicitand plata in rate cu stabilirea unor termene de plata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
Madalina Pascu, Avocat
Nu se pune vorba de condamnarii penale pentru neplata unei facturi de telefonie.
In ce priveste datoria, achitati cei 650 ron de debit si apoi luati legatura cu firma de recuperari si s-ar putea sa va scuteasca de plata penalitatilor ( stiu persoane care au platit debitul initial si nu s-a mai continuat executarea debitului).
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefon Independent_dnny Independent_dnny Buna ziua! Am si eu o problema si am nevoie de un raspuns. Am avut un abonament la Cmte, actuala Telekm. Nu am mai avut posibilitatea sa-l platesc din cauza ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie mobila tanasieadriana tanasieadriana Buna ziua ,am urmatoarea problema.Nu am putut sa mai achit la timp factura de telefonie si am ramas cu o datorie de 400lei.De curand am fost anuntata de catre ... (vezi toată discuția)