avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
Mai, vad ca testul de rationament nu prea va intereseaza:( ( la cei care au trecut de grile ma refer, bineinteles).Chiar si cei care ati luat peste 75, uitati-va un pic peste rezultatele de anii trecuti sa vedeti cum se pot schimba treburile dupa celelalte 2 probe:O Zice ca la testul de rationament logic vor fi si 20 de intrebari supuse pretestarii in conditii de concurs.
"Intrebarile suplimentare sunt prestabilite, nu sunt evidentiate ca fiind supuse pretestarii, iar raspunsurile la aceste intrebari nu se puncteaza":"> Stie cineva ce vrea sa insemne asta?
Si inca ceva : ati reusit careva sa depuneti contestatie la punctaj cu greva asta a instantelor?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
EKILIBRU, utilizator
inseamna ca o sa avem 120 de intrebari in loc de 100. nu vot fi evidentiate, deci putem raspunde la 40 de intrebari din care, sa zicem, 10 vor fi nepunctate. deci totalul intrebarilor pt care vom obtine puncatj, din cele 40, vor fi 30.
sapte_pitici, utilizator
sapte_pitici a scris:

inseamna ca o sa avem 120 de intrebari in loc de 100. nu vot fi evidentiate, deci putem raspunde la 40 de intrebari din care, sa zicem, 10 vor fi nepunctate. deci totalul intrebarilor pt care vom obtine puncatj, din cele 40, vor fi 30.

:)) asta ar fi chiar culmea. Sa te puna sa raspunzi la intrebari care nu stii daca se puncteaza sau nu. Stiu ca sunt in stare de orice nesimtitii astia, dar asta cred totusi ca ar fi prea de tot.
Desi am trecut de prima proba(dupa 2 incercari nereusite) sunt dezgustat de modul la care este gandit examenul. Incepand de anul trecut de cand au scazut pragul la 70 dar au stricat intrebarile la grile, examenul de admitere la INM este o mare bataie de joc,o ruleta ruseasca, asta sa stie toata lumea. Asta cu cele 20 de intrebari ar pune capac:stunned:
EKILIBRU, utilizator
este adevarat...vor sa faca prin asta o un fel de pretestare...20 de grile nu vor fi punctate....nu ni se va spune care sunt acestea...f aiurea, zic eu
Faza cu cele 20 de intrebari este total aiurea......Strigator la cer !

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)