zsoltany322 a scris:
Poate sa-mi spuna si mie cineva daca se mai tine cont de media obtinuta la licenta pentru acceptarea dosarului la admiterea la INM?De ce pe cererea de inscriere la concurs trebuie sa mentionezi media de licenta si media din anii de facultate?
din cate stiu eu nu se tine cont decat la ultimii pe lista cu aceeasi nota, dupa ce se epuizeaza celelalte criterii. in rest, e pt statistici. intra pe site si ai sa vezi statistici in functie de media de la licenta, media anilor de studiu, varsta, facultatea la care ai terminat etc. asa ca nu iti fa probleme :)
la un moment dat, acum cativa ani au vrut sa bage conditie obligatorie media din facultate sa fie mai mare de 8. a fost ilegal deoarece au incercat sa adoge la o lege organica printr-una ordinara si s-a scos cerinta.
stiu, un om normal ar zice " ce sanse crede ca are cel care a terminat fac. cu 6 sa intre la inm?!?!" raspunsul mi l-a dat un prof care e judecator la curtea de apel :" fereste-te de prost, ca e odihnit =D>" eu zic ca e neproductiv sa ne gandim la toate lucrurile astea marunte...bafta la invatat :D