avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor cetatean strain rezident in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor cetatean strain rezident in romania

buna ziua revin cu o alta intrebare ...Fostul sot tot ameninta ca imi ia copii mentionez ca am o hotarare definitiva si irevocabila pentru incredintarea minoril;or in favoarea mea. intrebarea este poate deschide un nou proces de reicredintare ce sanse are avand in vedere ca este cetatean chinez rezident in romania rezidenta pe care a capatat-o in urma casatoriei si nedeclarand divortul ?? ce sanse are avand in vedere ca nici macar nu vb bine romaneste (copii nu pprea il inteleg)

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort ankablede ankablede buna ziua , Cumnata mea a divortat de sotul ei , si acum e ingrijorata ca a ameninta-o ca vine si - i ia copii . Am sa pun si sentita de divort ca sa se vada ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)
Drepturile fostului sot dupa divort maruca maruca buna ziua, am urmatoarea situatie: sunt divortata, cu un copil incredintat mie si al doilea pe drum (voi naste in aceasta luna), al doilea copil avand acelasi ... (vezi toată discuția)