avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl

vreau sa va intreb ceva deci am o societate platitoare de tva ,plafar si vreau sa imi fac un pf persoana fizica aut.si sa inchid societatea (si contabilitatea e cam varza)dar cauza e ca nu pot sa o inchid din cauza datoriilor la stat si ce vreau sa va intreb daca ma declar falimentara ma scuteste de plata datoriilor la stat sau daca o suspend pe 3 ani ce se intampla sau nu stiu in primul rand am stocul mai mare scriptic decat real si v am zis contabilitatea varza ce pot sa fac va rog sa imi raspundeti va multumesc si mai am o intrebare referitoare la controale spre ex garda poate sa vina daca firma e suspendata ?sau cum pot sa o declar in faliment


Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
lisandraa, utilizator
Cel mai recent răspuns: cornel_t12 , utilizator 14:04, 9 Octombrie 2011
In primul rand trebuie sa va angajati un contabil / contabila buna care sa faca curat in acte. Nu stiu daca aveti cum sa declarati falimentul asa pur si simplu. Oricum ar fi, faliment / suspendare actele contabile trebuie sa fie in regula altfel in cel mai bun caz se aplica amenzi.

Decat sa platiticine stie ce amenzi mai bine platitit o suma unui contabil sa faca curat in acte si sa va si ajute cu sfaturi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate lisandraa lisandraa buna ziua am o mare problema legata de contabilitate detin un plafar in constanta si am stocul mare ,cum as putea sa reglez aceasta situatie si plus de asta ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii radin radin Buna ziua. Am un SRL fara activitate momentan din ianuarie 2009, dar cu datorii : leasing 5800 lei, finante 12000 lei. Problema e ca nu mai am bani pentru ... (vezi toată discuția)