avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna totala

As dori sa stiu in cit timp ar trebui sa se livreze banii,daca dosarul a fost trimis in 7-8 septembrie 2011,iar banii nu au fost trasferati in cont pina in 09-10-2011?Exista un termen la asigurari Astra?#-o
Cel mai recent răspuns: sabinaandreea , utilizator 16:45, 10 Octombrie 2011
Termenul ar trebui sa fie in contractul de asigurare. Firma de asigurari la care sunteti nu are chiar o reputatie onorabila in domeniu.
Fiecare asigurator are reguli specifice de despagubire pe care ar trebui sa le cititi. Puteti sa va interesati si la sediul asiguratorului care este stadiul dosarului si ce acte va mai trebuiesc la dosar pt ca acesta sa fie incheiat si sa vi se vireze banii.
In cazul in care au fost indeplinite toate formalitatile,au fost depuse toate actele termenul de despagubire este clar stipulat in lege,il puteti afla sunand la BAAR(nr de tel il luati de pe net de la BAAR.ro)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare adresa daman daman Buna seara. va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. in anul 2013 luna decembrie am avut un mic incident auto provocat de mine. pe scurt ... (vezi toată discuția)
Probleme incasare bani de la asigurator mariuselectric mariuselectric Buna seara. In data de 24-09-2015, am fost tamponat din spate de catre un conducator auto din BZ, pe raza orasului Bragadiru. Respectivul avea RCA , la ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca la astra asigurari marcyz marcyz In urma unui accident auto soldat cu dauna totala a masinii, prin polita rca de la astra asigurari se desbagubeste la ce valoare? (vezi toată discuția)