avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale VREAU SA IMI DESCHID O SHAORMERIE/PLACINTARIE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

VREAU SA IMI DESCHID O SHAORMERIE/PLACINTARIE

Buna ziua.
Am 19 ani si vreau sa imi deschide o saormerie/placintarie. Ce avantaje am din punct de vedere al infiintarii firmei? Sunt scutit de anumite taxe? Pot accesa ceva bani de la stat?
Ce presupune intrarea intr-o astfel de afacere? Care este suma de care am nevoie?

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:39, 9 Octombrie 2011
Puteti sa va faceti un SRL-D dar din pacate fondurile pentru anul acesta au fost terminate si programul inchis. La anul se asteapta un nou program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine finantare? lauraoradea lauraoradea buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca se pot accesa fonduri pentru o firma nou infiintata, si anume: eu si sotul meu am vrea sa ne facem o sala de evenimente ... (vezi toată discuția)