avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inscriere medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inscriere medic de familie

Buna ziua
As dori sa ma inscriu la un medic de familie.Nu am mai tecut de niste ani buni la cel vechi si prin urmare ma scos din lista lui.Acum am gasit am medic si as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru a ma inscrie la unul nou
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:49, 9 Octombrie 2011
Fisa medicala, medicul nou poate sa faca una noua dar este de preferat sa o duceti pe cea veche pentru ca contine istoricul medical al dvs.

Adeverinta de la locul de munca care sa ateste plata contributiei

Carte de Identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sainescualex1997 sainescualex1997 buna ziua mi-a fost retinut talonul auto pentru ca nu am avut contract de vanzare cumparare, as putea sa inscriu masina din nou fara certificat? am doar cartea ... (vezi toată discuția)
Transfer fisa medicala in alt judet alinaalintata alinaalintata Buna ziua!Nu mai muncesc de 6 luni si mi-am gasit un job in alt judet.Vreau sa imi fac transfer de fisa medicala in acel judet unde ma voi muta si de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic de familie Margelan Margelan Buna ziua, Doresc sa-mi schimb medicul de familie din anumite motive pe care nu as vrea sa le mentionez aici. Am primit de la ,,noul'' medic o cerere de ... (vezi toată discuția)