avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

plata cheltuieli de judecata

unde trebuie sa platesc cheltuielile de judecata ?
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Cheltuielile de judecata se platesc partii care a castigat litigiu ...
freeelis a scris:

Cheltuielile de judecata se platesc partii care a castigat litigiu ...

De regula, incheind un inscris in acest sens, semnat de parti si de catre notar/executor judecatoresc/avocat-dupa caz.
Contactati persoana si sa va dea o dovada in scris ca a primit banii.
Ar fi de preferat sa mergeti la avocat pentru a nu aparea ulterior tot felul de probleme aiurea.

Se poate face si prin banca dar sa precizati exact ceea ce reprezinta aceasta plata.
Daca ati fost obligat la plata cheltuielilor de judecata trebuie sa notificati persoana sa se prezinte intr-un anumit loc sa-i predati banii .Locul poate fi la biroul avocatului, la un birou de executor judecatoresc pentru a se incheia un proces verbal. Puteti trimite banii prin posta persoanei numai sa mentionati ca reprezinta cheltuieli de judecata in baza sentintei nr...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez o suma de bani apdcrc@yahoo.com apdcrc@yahoo.com Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani acesta lasandumi ca si garantie actul de indentitate si cartea de munca. In momentul de fata refuza sa-mi dea bani ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare autoturism Ionut Big Ionut Big Am cumparat ieri o masina in urma unui anunt de pe un site de vanzari,la fata locului am intrebat propietarul daca are ceva probleme sau altceva el spunand ca ... (vezi toată discuția)
Sume nedatorate zsoli71 zsoli71 Buna ziua! Pe parcursul a catorva ani am avut o colaborare cu o persoana si am primit sume de bani care nu reprezinta datorie, imprumut sau contract de niciun ... (vezi toată discuția)