avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cod CPV si experienta similara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cod CPV si experienta similara

Buna ziua,
am si eu o intrebare. Daca licitatia are un cod CPV ( in fisa de date scrie asa)- -lucrari de constructii drumuri, iar obiectul contractului este modernizarea drumurilor forestiere si in experienta similare cere numai un contract de natura si complexitatea celei care urmeaza a face obiectul contractului de lucrari. Iar eu am contracte de constructii drumuri, dar nu drumuri forestiere, atunci autoritatea contractanta are obligatia sa accepte , sau nu....
Astept un raspuns cat mai repede!
multumesc!

Alte discuții în legătură

Divizare contract de lucrari dancantemir dancantemir In cursul anului am facut cerere de oferta pentru modernizare strazi. Acum mi se cere sa fac un contract de achizitie directa, pentru o suma de sub 100.000 ... (vezi toată discuția)
Experienta similara alexandru_grigoras alexandru_grigoras Buna ziua, Am urmatoarea situatie... Se da executarea unei lucrari compusa din: lucrari hidrotehnice, lucrari de constructii civile si lucrari de drumuri. ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice - participare in asociere ana2000 ana2000 Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si ... (vezi toată discuția)