avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admiterea la INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admiterea la INM

buna ziua la toti cei de pe aici.....am si eu o intrebare.....a auzit careva de pe aici ca se fac meditatii cu profii din comisie de la INM??????
va rog, daca stiti ceva sa ma anuntati si pe mine........
Am auzit din mai multe surse chestia asta......intr-adevar ca mi se pare un pic aiurea sa faci meditatii la drept, ca doar nu e matematica, dar sa stiti ca totusi, dreptul e ca o matematica, care implica ff multa logica, corelatii intre institutiile de drept, etc.....
deci....va rog care stie ceva despre meditatii sa mi lase un mesaj.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 00:54, 25 Septembrie 2008
Buna seara !
De auzit, am auzit doar vorbe... :D
E aproape imposibil de pus in practica ceea ce sustii tu. Nu se poate pune problema unei pregatiri cu membrii comisiei de examen a INM ului, intrucat ei sunt intr-un numar foarte mare. Cu care faci? Cu toti? Pai daca dispui de o suma de bani atat de mare, de ce nu faci vreo afacere? Iar daca o faci din pasiune pentru magistratura, inveti fara sa ai nevoie de pregatiri.

Mai mult, fiecare dintre ei propune un numar de grile si apoi din acestea sunt extrase cele 100 de grile cu 24 ore inaintea examenului. Asa ca, cine spune ca face pregatire cu un astfel de membru, ori minte pentru a se da interesant, ori e pacalit de vreun snapan care vrea sa isi mai rotunjeaza un pic veniturile, predand ce se gaseste de citit in tratate.

Astea erau genul de pregatiri care se faceau acum multi ani in Universitatile din Romania de catre membrii comisiilor de examinare. Doar ca pe vremea aia, ca si acum in facultati, ei taiau, ei spanzurau, si fireste ca aveai un oarecare castig de cauza daca le dadeai niste bani periodic. Spun ca aveai un oarecare castig de cauza, pentru ca la examen nu conteaza doar cunostintele dobandite, dar si capacitatea ta de concentrare si multi ati factori subiectivi.

Cand fac astfel de afirmatii (cu pregatirile pentru admiterea in facultate) ma bazez pe fapte intamplate sub ochii mei (o cunostinta apropiata mie care a facut o astfel de meditatie la fiecare 2 saptamani, iar in ultima sedinta i s-a dat o testare , la istorie parca, in care erau cuprinse o mare parte a grilelor).

Spor la invatat si nu mai plecati urechea chiar la toate barfele.

:offtopic:
Va rog sa cititi regulamentul si sa il respectati la scrierea pe forum, nu e permisa scrierea continua cu litere ingrosate.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2008
ContSters20980, utilizator
Buna! Adevarat ai scris! Meditatiile isi au si ele rostul lor, pana la urma. Trebuie sa stii multe in acest domeniu sa te poti prepara, pt ca orice prof oricat de pregatit si renumit el n-are cum sa-ti spele creirul sa pricepi tu ce e nevoie pt admitere.
dar ce e de priceput?
inveti, si atat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)
Invatam degeaba? Cleo27ro Cleo27ro Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu ... (vezi toată discuția)
Admintere cu licenta de la spiru crazyCRO crazyCRO am o mareee nelamurire am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in ... (vezi toată discuția)