Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu aveam de gand sa renunt din ianuarie(atunci mi se termina concediul de maternitate de 2 ani), la un job bine platit ca sa am destul timp pentru invatat, in conditiile in care am si un "pitic" de crescut.
Rog cu insistenta pe cei care detin informatii in acest sens, sa faca putina lumina.
neintemeiat. cauta pe site-ul CSM si vezi ca exista un "program" pt. 2006 anuntat de ei ..si in care se spune ca examenul INM va avea loc in perioada 15 august - 1 septembrie 2006.
n-am auzit niciodata de vreo limita de varsta pt. accesul in magistratura.
oare nu ar fi discriminare pe temei de varsta ?
banuiesc ca limita este cea a pensionarii. :D
ma gandeam ca exista ceva in sensul acesta, tinand cont ca la avocatura (unde am dat si am picat:(() este... nu prea stiu diferenta intre cei care dau in august si ceilalti? inteleg ca poti da examen pe post si pentru audit la inm...., deci iei bibliografia si inveti pentru ex. si atat... din cate am vazut... cam este de invatat... si chiar mult. Parca m-as incumeta sa-mi incerc si eu norocul... nu prea stiu de unde sa incep si cum...:-/#-o
msy Gavril
imi pare rau ca ai picat examenul in Barou. Poate ar fi trebuit sa te pregatesti mai mult.
Intradevar sunt 2 examene: unul la INM ( uita partea cu norocul la examenul acesta, trebuie sa fii foarte foarte foarte pregatit .. cu mult mai mult decat examenul pt. barou) si unul de admitere in magistratura, direct pe post ( de asemenea trebuie sa fie pregatit .. dar nu asa "la sange" cu toate detaliile ... cum este cel la INM) pt. care iti trebuiesc 5 ani de vechime intr-o profesie/functie de natura juridica si unde se da doar o singura proba.
Daca ai de gand sa te pregatesti pt. INM .. incepi de acum si invata (examenul este la sfarsitul lui august). Eu am dat de 2 ori. Prima data nu am fost tocmai pregatit, venisem dupa licenta.. cu nota mare .. increzator .. bla bla bla si l-am picat lamentabil. A 2-a oara am inceput sa invat de prin februarie - martie , am foat mult mai pregatit .. dar am picat, ca sa zic asa, onorabil. Apropiindu-ma destul destul de mult de reusita. Daca am timp de invatat, anul acesta, am sa incerc din nou .. si, zic eu, am sanse bunicele sa iau.
Succes !
Alte discuții în legătură
Ajutor-carierã
Sacred
Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)