Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu aveam de gand sa renunt din ianuarie(atunci mi se termina concediul de maternitate de 2 ani), la un job bine platit ca sa am destul timp pentru invatat, in conditiile in care am si un "pitic" de crescut.
Rog cu insistenta pe cei care detin informatii in acest sens, sa faca putina lumina.
sunt studenta in anul 4 si imi doresc foarte mult sa intru in magistratura dar din ce am auzit e aproape imposibil...am vreo sansa daca ma pun pe invatat? as vrea sa imi raspunda dintre cei care au dat si au intrat... nu vreeau sa cred ca in tara asta nu am nici o sansa
Nu Gavril nu asta e raspunsul pe care il cautam dar e un raspuns! l-am mai intalnit si nu vreau sa ma bazez pe el:) oricum merci !!! o sa incerc varianta cu invatatul:P
Ajutor-carierã
Sacred
Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)