avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Invatam degeaba?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Invatam degeaba?

Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu aveam de gand sa renunt din ianuarie(atunci mi se termina concediul de maternitate de 2 ani), la un job bine platit ca sa am destul timp pentru invatat, in conditiile in care am si un "pitic" de crescut.
Rog cu insistenta pe cei care detin informatii in acest sens, sa faca putina lumina.

Multumesc,
Cleo.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2005
Cleo27ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 21:06, 15 August 2006

Eu mi-as dori mai multa animatie aici insa cred ca majoritatea utilizatorilor se confrunta cu aceleasi probleme ca si mine...:(. Fara nici o suparare, nu am de gand sa plec de aici, insa cand ai nevoie de raspunsuri la ceva care te macina... incerci peste tot si asta cred ca e o atitudine normala, e adevarat pana la o limita fara sa lezezi pe nimeni... sper sa nu fiu penalizata... mai mult decat pana acum. Aveam senzatia ca nu urmareste nimeni postarile pe aici, dar uite ca nu-i chiar asa, si chiar ma bucur. :)

Eu urmaresc cu placere postarile ... si am impresia ca nu ..."Invatam degeaba?". Invatam ceva.
DIN CE SPETE VA PREGATITI PENTRUMAGISTRATURA. EXISTA VOLUME ANUME DE LUAT IN CALCUL???SAU TOT CE SE POATE IN SPECIAL BUCURESTI??
se face meditatie pt admiterea in magistratura?
logic ca trebuie meditatie. eu, daca nu am facut meditatie anul trecut de cel putin 5 luni, am picat. am crezut ca 3 luni de meditatie cu un profesor universitar sunt suficiente. se pare ca nu. anu' asta fac de pe acum cate 4 ore pe saptamana. anu asta intru in primele 10 locuri .. altfel o sa cer dezpagubiri de la profesor. am inclus aceasta clauza in contractul de prestari/predari servicii de natura juridica pe care l-am incheiat cu dumnealui.

PS: just kidding !
meditatia e pt. oameni care nu au experienta unui examen si nu cunosc un mod de abordare a materiei si a unui examen dificil. Recomand niste cursuri gen: "cum sa invatam eficient ".
Eu degeaba am practica, vreo 3 ani, pt ca nu am timp sa pun la punct pregatirea teoretica. Cel mai aproape de admitere am fost in anul 2002 (printre primii 120 aproape de baremul ce era atunci 8.00), inainte sa devin consilier juridic. Dar mai incerc. Oricum dupa ce o sa am 5 ani vechime sper sa reusesc la examenul pe post

Alte discuții în legătură

Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)