avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere societate recuperari creante.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere societate recuperari creante.

Buna ziua !
As dorii sa stiu ce acte imi sunt necesare, precum si ce conditii din punct de vedere al spatiului si tehnicii trebuie sa indeplinesc in vederea deschiderii unei societati specializate in recuperari creante atat pt pf cat si pt pj.
De ce capital minim declarat este nevoie? Pot opta pt a fi neplatitor de tva? Am inteles ca exista pragul de profit de 35000euro care face trecerea de la neplatitor la platitor. Ce forma mi s-ar potrivii mai bine pt a ma putea incadra la plata cat mai putinor taxe si impozite statului?
De asemenea, tehnica gen calculatoare, licente soft, licente programe, birouri, calculatoare, fax-uri, scannere, sunt deductibile?
V multumesc pt atentie si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Sfat infiintare pfa sau sc ContSters210969 ContSters210969 Buna ziua ! As dorii sa stiu ce acte imi sunt necesare, precum si ce conditii din punct de vedere al spatiului si tehnicii trebuie sa indeplinesc in vederea ... (vezi toată discuția)
Srl cu cifra de afaceri sub 1.000.000 euro in 2017 valentin1967 valentin1967 Buna ziua, Incepand cu 1 ianuarie 2018 toate societatile comerciale(cu cateva exceptii) trec de la impozitul pe profit de 16% la impozitul pe venit de 1%. ... (vezi toată discuția)
Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)