avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical

Buna ziua,am si eu o intrebare:momentan sunt in concediu medical pana pe data de 21 octombrie, dar de la firma mi s-a transmis ca dupa concediu vor sa incheiem colaborarea, dar eu voi mai avea nevoie de adeverinte de salariu dupa acest concediu,pt ca va mai urma inca o internare in spital fiind bolnava.Ei ma pot concedia sau ma pot da in somaj in acest timp?

Alte discuții în legătură

Vechimea pt. a beneficia de indemnizatie pentru ccc florichiroiu florichiroiu buna ziua, eu sunt insarcinata in 3 luni si nu am vechime in munca decat 6 luni ,magazinul in care lucrez din luna noiembrie se va inchide peste 2 zile si ... (vezi toată discuția)
Sanatate alinajianu alinajianu buna ziua! va rog spuneti_mi cum sa procedez....sotul meu este angajat iar in momentul de fata este internat in spital! am cerut o adeverinta de la firma care ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata MARIA7 MARIA7 Buna ziua, Sunt angajata la o firma privata si acum am descoperit ca pe perioada 01.10.2009-21.10.2009 firma refuza sa ne plateasca din motive ca nu are cum ... (vezi toată discuția)