Sunt administator imobil.
Am un caz in care solicitantul subventiei de caldura este o eleva in varsta de 17 ani si trei luni eleva in clasa a XII.Aceasta locuieste si se gospodareste singura in apartamentul cu 3 camere al parintilor ,acestia fiind plecati din tara deci nelocuind impreuna.Nu are acte de tutela sau de transfer al proprietatii parintilor.La plata intretinerii numarul de persoane este una.
Va rog daca se poate sa ma ajutati si implicit pe ea ,sa ne spuneti ce acte i-ar fi necesare pentru intocmirea dosarului de acordare a subventiei de energie termica.Ea poate fi solicitant al subventiei??
Tin sa precizez ea ca veniturile oficiale ar avea decat alocatia de elev.Ce ar mai trebui sa declare??
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,
Simona
La aceasta intrebare va poate raspunde o functionara din primarie.
Probabil aveti numarul de telefon de la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari, sunati acolo. Veti primi un raspuns pertinent exact din locul in care se aproba aceste ajutoare.
Sa inteleg ca daca unul sau mai multi membri ai unei familii lucreaza in strainatate ,iar cel care a ramas in apartament este fara venit ,va primi ajutor consistent de caldura ? Cum ramane cu "venitul pe membru de familie" ?
Din ce sa intelegeti asta?
Omul e dator sa intrebe si sa primeasca un raspuns. Nu se poate presupune nimic atata timp cat nu a primit un raspuns avizat.
Exact.. eu am intrebat.. iar raspunsul inca nu l-am aflat.. In timpul cel mai scurt posibil am sa va comunic raspunsul avizat de la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari(pentru elenazan)
Subventie incalzire
ela.m
locuiesc intr-un apartament cu fiul meu minor,in noiembrie voi lua ultimii bani de la somaj,cum sa trec veniturile realizate pe cererea tip pentru ... (vezi toată discuția)