avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare pe perioada suspendarii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare pe perioada suspendarii

buna ziua, am o intrebare , daca: un c.m.i. isi suspenda activitatea pe o perioada de 4 luni, dar activitatea este preluata de catre alt medic, cum se procedeaza cu amortizarea mijloacelor fixe, cu plata utilitatilor (daca in contractul de comodat se specifica si preluarea cheltuielilor ,se pot factura ?)si cu ratele de la banca.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract comodat bulzanv bulzanv Firma noastra a luat un credit pt achizitia unei locuinte pe persoana fizica ,Ulterior a facut contract de comodat intre firma si persoana fizica privind ... (vezi toată discuția)
Achizitie tamplarie pvc cu geam termopan scorus69 scorus69 buna ziua am pus tamplarie pvc la un stand unde societatea are punct de lucru in urma unui contract decomodat. va rog sa mi spune ti in ce conturi ... (vezi toată discuția)
Pfa - cheltuieli deductibile - procedura a21alex a21alex Saptamana trecuta am depus actele de autorizare PFA neplatitor de TVA, la Registrul Comertului. PFA-ul este inregistrat si autorizat acum pe codurile 5290 ca ... (vezi toată discuția)