avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie CCC

Am terminat anul acesta facultatea la zi si m-am inscris la o postliceala tot la zi.Sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna decembrie si vroiam sa stiu daca beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului#-o
Cel mai recent răspuns: ana13 , utilizator 13:24, 13 Octombrie 2011
1. - V-ati inregistrat la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvirea facultatii?
- Pentru ca aceste 60 de zile sunt eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC pana la 2 ani.

2. Daca da, veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
nu m-am inregistrat la somaj pentru ca m-am inscris la master si abia azi am aflat ca mi-a respins dosarul. dar postliceala nu reprezinta tot o continuare a studiilor?sau e obligatoriu ca dupa facultate sa faci master?va multumesc
1. Nu ati spus pe ce motiv v-a respins Agentia de Somaj dosarul pentru indemnizatia de somaj.

2. Sunteti inscrisa si la master si la scoala postliceala?

3.Daca urmati si masterul veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.

4. Dati-mi o adresa de email, pe mesaj privat, si va trimit legislatia necesara, sa o cititi, ca eu nu prea inteleg bine, din ce spuneti dvs., care este situatia concreta.
vroiam sa stiu daca urmez postliceala pot beneficia de indemnizatie sau nu .va multmesc
Daca urmati scoala postliceala la zi puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Pot sa iau somaj dupa terminarea masterului chiar daca in primul an de master am lucrat si apoi am fost data in somaj care mi se termina cu 3 luni inainte de absolvirea masterului? Cornelia C Cornelia C Sunt anul 2 la master, il termin anul asta. Dupa ce am terminat facultatea m-am inscris imediat la master(deci nu am mai beneficiat pana acum de somaj ca ... (vezi toată discuția)