Fapta banala intamplare reala. Ma deplasez cu auto personal pe un drum european sunt "prins" de radar cu 64 km/h. Ma opreste garcea imi spune ca am depasit viteza legala imi spune ca imi da 67 lei si 2 puncte toate bune si frumoase eu rideam primele puncte din viata mea. Vine garcea cu pv-ul la mine sa il semnez si il intreb si eu de atestat operator radar de verificare metrologica la aparat ii spun ca se afla sub linia de inalta tensiune si asta poate influenta aparatul radar asta imi zice ca sa las vrajeala si sa semnez. Bai oameni buni la rubrica alte mentiuni a scris cu mana lui nu am obiectiuni si i-am spus ca am obiectiuni de ce a scris asa ceva???? Mi-a raspuns ca sa ma duc in instanta daca ii spun eu lui ca am obiectiuni si sa ii semnez de primire PV-ul. Semnez de primire PV-ul si stau sa ma gandesc daca sa contest pv-ul. Oare am ceva sanse de reusita la contestatie????
ptr problema cu linia de inalta tensiune nu aveti nici o sansa. nu am vazut nici o instanta care sa anuleze pv ptr acest motiv desi a fost invocata destul de des.
problematica este chestiunea cu lipsa obiectiunilor. din pacate, mentiunea "nu are obiectiuni" urmata de semnarea pv va duce la respingerea plingerii contraventionale deoarece se considera ca ati recunoscut fapta si orice plingere ulterioara este nefondata.
As putea spune ca ati fost pacalit de catre agentul constatator.
Avand in vedere ca amenda platita in 24 de ore este mica eu unul nu as face plangere. Pe de alta parte pot trage concluzia ca echipajul respectiv nu a facut si poze dar mai stii? Dv decideti.
Radar
ONU EMIL
Daca ma opreste poilitia rutiera pe motiv ca am circulat prin localitate cu 90 km/h si solicit sa vad imaginea cu masina si viteza inregistrata de ap. radar ... (vezi toată discuția)
Radar
cristel52
Buna ziua,
Doresc sa stiu cum pot verifica ca un politist spune adevarul cand ne opreste masina si spune ca am depasit cu 5 km/h viteza, trecand printr-un ... (vezi toată discuția)