avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CE POATE FACE?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CE POATE FACE?

MATUSA MEA IN ANUL 2005 A FACUT ACT DE VANZARE CUMPARARE SI INTRETINERE CU SORA MEA. SORA MEA ANUL ACESTA A DECEDAT. IAR CEI CE O MOSTENESC ( SOTUL SI COPII) PE SORA MEA NU O INTRETIN PE MATUSA MEA, PUR SI SIMPLU AU UITAT DE EA. CE POATE FACE MATUSA MEA? EA NU ARE DECAT O PENSIE DE 350 RON SI NU SE POATE INTRETINE CU ACESTI BANI. MAI POATE STRICA ACTUL CARE LA FACUT CU SORA MEA?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 22:11, 10 Octombrie 2011
Depinde ce scrie in contractul de intretinere,banuiesc ca sotul a figurat in contract astfel incat are obligatia sa o intretina la fel si copii defunctei.In caz de neintelegere trebuie solicitat rezolutiunea contractului sau obligatia debitorilor intretinerii sa plateasca lunar o suma de bani echivalentul prestatiei lunare care consta probabil in hrana ,medicamente ,ajutor menaj.Trebuie sa se adrseze instantei.
Da, poate sa ii dea in judecata sa rezilieze contractul.
Mergeti cu respectivul contrac la un avocat.
ESTE SPECIFICAT IN ACTUL DE VANZARE CUMPARARE SI INTRETINERE CA ESTE CASATORITA CU RESPECTIVUL.
daca in a.v/c eate prevazuta o clauza de obligatie a cumparatoarei de a o intretine pe timpul vieti - pe matusa - si in caz de abandonare se va pierde valabililitatea actului de v/c , presupunand ca nu s-a platit apartamentul ,se poate ataca anularea a.v/c , ALTFEL ....!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere trufasiusorina1969 trufasiusorina1969 buna ziua, unchiul meu ,frate cu tatal meu ne-a lasat un apartament mie si sotului meu cu contract de intretinere, bun propriu al acestuia, si o avem pe sotia ... (vezi toată discuția)
Contract? nike nike acum 10 ani am cumparat un apartament cu trei camere pentru care am platit valoarea apartamentului si la pret s a mai adaugat obligatia mea , ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere - prescriptie pentru rezolutiune? montreal99 montreal99 Buna ziua. Am incercat sa gasesc pe forum informatii legate de dilema mea, dar tot ce am reusit a fost sa-mi mai adaug o doza de confuzie.:) La obiect: mama ... (vezi toată discuția)