MATUSA MEA IN ANUL 2005 A FACUT ACT DE VANZARE CUMPARARE SI INTRETINERE CU SORA MEA. SORA MEA ANUL ACESTA A DECEDAT. IAR CEI CE O MOSTENESC ( SOTUL SI COPII) PE SORA MEA NU O INTRETIN PE MATUSA MEA, PUR SI SIMPLU AU UITAT DE EA. CE POATE FACE MATUSA MEA? EA NU ARE DECAT O PENSIE DE 350 RON SI NU SE POATE INTRETINE CU ACESTI BANI. MAI POATE STRICA ACTUL CARE LA FACUT CU SORA MEA?#-o
Depinde ce scrie in contractul de intretinere,banuiesc ca sotul a figurat in contract astfel incat are obligatia sa o intretina la fel si copii defunctei.In caz de neintelegere trebuie solicitat rezolutiunea contractului sau obligatia debitorilor intretinerii sa plateasca lunar o suma de bani echivalentul prestatiei lunare care consta probabil in hrana ,medicamente ,ajutor menaj.Trebuie sa se adrseze instantei.
daca in a.v/c eate prevazuta o clauza de obligatie a cumparatoarei de a o intretine pe timpul vieti - pe matusa - si in caz de abandonare se va pierde valabililitatea actului de v/c , presupunand ca nu s-a platit apartamentul ,se poate ataca anularea a.v/c , ALTFEL ....!!
Contract?
nike
acum 10 ani am cumparat un apartament cu trei camere pentru care am platit valoarea apartamentului si la pret s a mai adaugat obligatia mea , ... (vezi toată discuția)