avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract?

acum 10 ani am cumparat un apartament cu trei camere pentru care am platit valoarea apartamentului si la pret s a mai adaugat obligatia mea , a cumparatoarei de a asigura hrana, medicamente,asistenta medicala,intretinere iar la deces inmormantare dupa datini crestinesti vanzatorilor care sunt sot si sotie si care si au rezervat si un drept de abitatie asupra unei camere cu acces la dependinte, acum 2 ani sotia vanzatorului indroduce divort de el iar el incepe sa refuze sa accepte obligatia mea de ai asigura cele necesare ,ca in cele din urma el singur sa ceara rezolutiunea contractului pe motiv ca nu ma achit de obligatie, mentionez ca sotia dansului nu este de acord cu el,ce fel de contract este?
-un contract de intretinere?
-un cotract de abitatie?
-poate sa ceara rezolutiunea lui?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:39, 8 Iulie 2009
contract de v-c cu clauza de intretinere.
DA, el este liber sa ceara rezolutiunea....ramane de vazut daca o va obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare- cumparare cu clauza de intretinere CRETU DANIELA CRETU DANIELA Buna ziua, Am incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu o batrana acum 9 ani -eu si sotul meu.Am stat impreuna 4 ani,dupa care ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere iconaruclaudia iconaruclaudia Cum pot face un contract de intretinere a mamei ?Care sunt pasii.Eu sunt fata si mama nu este deplasabila.Eu locuiesc in Braila cu fam mea si ea singura in ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita instantei sa imi interpreteze cauzele din contractul de vanzare-cumparare cu uzufruct viager si clauza de intretinere? tyny tyny Acesta este textul din contract: Pretul vanzari este de 219.000.000 lei, din care eu vazatoarea am primit de la cumparatoare suma de 99.000.000 lei ... (vezi toată discuția)