Cum pot face un contract de intretinere a mamei ?Care sunt pasii.Eu sunt fata si mama nu este deplasabila.Eu locuiesc in Braila cu fam mea si ea singura in Galati.
Puteti face un contract de intretinere, prin care dvs va obligati la intretinerea mamei dvs, mutand o la dvs si notand asupra apartamentului dvs dreptul de abitatie pt mama dvs, drept care va fi sters la decesul acesteia, dvs put and astfel instraina, inchiria apartamentul mamei dvs. Contractul de intretinere presupunea intretinerea persoanei efectiv adica ingrijiri, hrana, medicamente, haine, cheltuieli cu inmormantarea si respectarea datinilor crestinesti dupa decesul creditorului obligatiei de intretinere si nu o suma de bani care ar transforma acest contract infra un contract de renta viagera. Facand acest pas, puteti chema notarul la domiciliu dvs pentru autentificarea contractului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contract?
nike
acum 10 ani am cumparat un apartament cu trei camere pentru care am platit valoarea apartamentului si la pret s a mai adaugat obligatia mea , ... (vezi toată discuția)