avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contract intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contract intretinere

Cum pot face un contract de intretinere a mamei ?Care sunt pasii.Eu sunt fata si mama nu este deplasabila.Eu locuiesc in Braila cu fam mea si ea singura in Galati.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:37, 19 Decembrie 2011
Chemati notarul la domiciliul dvs. daca o veti transporta in Braila pt. ingrijire.
Contractul il puteti face, dar cum veti presta intretinerea?
Puteti face un contract de intretinere, prin care dvs va obligati la intretinerea mamei dvs, mutand o la dvs si notand asupra apartamentului dvs dreptul de abitatie pt mama dvs, drept care va fi sters la decesul acesteia, dvs put and astfel instraina, inchiria apartamentul mamei dvs. Contractul de intretinere presupunea intretinerea persoanei efectiv adica ingrijiri, hrana, medicamente, haine, cheltuieli cu inmormantarea si respectarea datinilor crestinesti dupa decesul creditorului obligatiei de intretinere si nu o suma de bani care ar transforma acest contract infra un contract de renta viagera. Facand acest pas, puteti chema notarul la domiciliu dvs pentru autentificarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract? nike nike acum 10 ani am cumparat un apartament cu trei camere pentru care am platit valoarea apartamentului si la pret s a mai adaugat obligatia mea , ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere dumitru_dtru dumitru_dtru As drii sa stiu daca Contractul de intretinere este echivalentul unui Contract de vinzare cumparare si in ce cazuri poate fi atacat in instanta.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de vanzare- cumparare cu clauza de intretinere CRETU DANIELA CRETU DANIELA Buna ziua, Am incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu o batrana acum 9 ani -eu si sotul meu.Am stat impreuna 4 ani,dupa care ... (vezi toată discuția)