avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gradul II invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gradul II invatamant

Am obtinut definitivatul in anul 2004, dupa care am mai lucrat 3 ani (timp in care am sustinut, in oct.2006, o prima inspectie pentru gr.2). In 2007 am plecat din sistem si am revenit anul acesta (septembrie 2011) ca prof. titular de matematica si vreau sa imi continui perfectionarea prin inscrierea la gradul 2. Desi in unele judete mi se spune ca trebuie sa ma inscriu acum, urmez cele 3 inspectii si pot sustine examenul in 2013, in judetul unde profesez mi se spune ca abia in 2014 pot sustine examenul.
Nu inteleg de ce nu se pot sustine 2 inspectii intr-un an ca si pana acum?!

Alte discuții în legătură

Schimbarea specializarii, definitivat eugeniazamfir eugeniazamfir Buna ziua ! Ma numesc Eugenia Zamfir , prof. Limba si Literatura Romana . Din nefericire am picat examenul de Definitivat de 3 ori, fapt care a condus si la ... (vezi toată discuția)
Examen definitivat uite ce am primit: "Stimati membrii, Va anuntam ca in luna octombrie va avea loc examenul de definitivat atat pentru consilierii juridici stagiari, ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)