avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... SCHIMBAREA SPECIALIZARII, DEFINITIVAT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

SCHIMBAREA SPECIALIZARII, DEFINITIVAT

Buna ziua ! Ma numesc Eugenia Zamfir , prof. Limba si Literatura Romana . Din nefericire am picat examenul de Definitivat de 3 ori, fapt care a condus si la pierderea titularizarii .In urma cu un an m-am inscris la cursul postuniversitar de profesor documentarist pe care l-am si absolvit , cu gandul de a-mi schimba specializarea si a relua etapele de inscriere la examenul de definitivat . M-am adresat in scris Departamentului de Formare si Perfectionare din cadrul M.E.N.C.S si am primit un raspuns negativ ,cum ca nu as putea sa ma mai inscriu niciodata la acest examen , motivandu-mi-se Metodologia de Organizare a Examenului de Definitivat,am citit cu atentie, insa nu am gasit nimic legat de schimbarea specializarii . Va rog sa ma sfatuiti ce ce trebuie facut si daca este ceva de facut , multumesc !

Cu deosebita consideratie ,prof. Eugenia Zamfir !

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o nelămurire. anul acesta am terminat facultatea ... Hornung Ingrid Hornung Ingrid Bună ziua am și eu o nelămurire. Anul acesta am terminat Facultatea de Științe Socio Umane, specializarea Pedagogia învățământului primar și ... (vezi toată discuția)
Incadrare cu studii superioare bibliotecar biblio biblio Buna ziua! Sunt bibliotecar intr-o institutie de invatamant si mentionez ca am absolvit Facultatea de limba si literatura romana de trei ani, am un curs de ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)