avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuarea ginerelui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuarea ginerelui

Buna seara , o doamna de 75 de ani este terorizata de catre ginerele ei , care nu lucreaza nicaieri. La fel si sotia acestuia . Aceasta a divortat de el cu evacuarea acestuia din casa , dar pe cand sa vina executorul sa-l evacueze acesta a plecat singur . Acum dupa o luna s-a reintors si sta bine mersi in aceeasi casa. A vrajit-o pe sotia lui ca se schimba iar aceasta il crede . Ce sanse ar avea batranica sa-l evacueze din casa avand in vedere ca aceasta casa este pe numele ei ?
:(

Alte discuții în legătură

Evacuare sot violent ContSters199251 ContSters199251 Buna ziua! Vreau sa expun problema unei cunstinte care nu stie cum sa procedeze si are nevoie de ajutor. Doamna a divortat de curand de sotul plecat in ... (vezi toată discuția)
Juridic - divort, probleme cu locuinta C.Razvan C.Razvan Buna seara sunt in divort cu sotia din care am avut o actiune de evacuare pe care am castigat o.ma poate da afara ca asa am fost amenintat ca schimba iala si ... (vezi toată discuția)
Casa în care locuim este pe numele bunicilor din partea mamei. părinții mei nu se mai înțeleg, poate fi dat tata afară în caz de divorț? Mimi... Mimi... Bună ziua! Am următoarea speță. Mama mea vrea sa divorțeze de tatăl meu... Nu mai sunt în relații bune de ceva vreme de când el a continuat sa bea ... (vezi toată discuția)