avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Juridic - divort, probleme cu locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Juridic - divort, probleme cu locuinta

Buna seara sunt in divort cu sotia din care am avut o actiune de evacuare pe care am castigat o.ma poate da afara ca asa am fost amenintat ca schimba iala si mi arunca hainele?mentionez ca apartamentul a fost primit ca donatie de sotie ca bun propriu in timpul casatoriei in care eu am facut investitii.ce ma sfatuiti va rog??multumesc.
ce insemna ca ati castigat actiunea de evacuare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca dumneavoastra ati castigat actiunea in evacuare initiata de sotie, atunci nu va poate da afara legal.
Daca soltia a castigat actiunea atunci va trebui sa va luati lucrurile si sa va gasiti gazda ca sa nu vina cu executor judecatoresc si sa fiti obligat sa-l platiti si pe acela.
Indiferent de situatie initiati o actiune in partaj ca sa va recuperati partea de investitii ce o puteti demonstra si vi se cuvine.
A fost inaintata cerere de ecacuare pe numele meu.au fost 2 termene si solutia a fost de respingere a actiunii pana la finalizarea divortului.
Corect! pana la pronuntarea divortului nu puteti fi evacuat. Dupa ramanerea definitiva a hotararii de divort va trebui sa plecati, sotia (fosta)poate sa va lase hainele la usa si sa schimbe yala fiind proprietara apartamentului.
Dacă ați investit în apartament și puteți dovedi prin martori și chitanțe..., aveți dreptul să fiți despăgubit de către actuala soție, chiar dacă este bun exclusiv al ei.

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Civil C.Razvan C.Razvan Bună seara, sunt în proces de evacuare cu soția (pe lângă cel de divort) în care i a fost respinsa acțiunea, iar soluția a fost favorabila mie, pe 4 ... (vezi toată discuția)