Buna seara sunt in divort cu sotia din care am avut o actiune de evacuare pe care am castigat o.ma poate da afara ca asa am fost amenintat ca schimba iala si mi arunca hainele?mentionez ca apartamentul a fost primit ca donatie de sotie ca bun propriu in timpul casatoriei in care eu am facut investitii.ce ma sfatuiti va rog??multumesc.
Da sunt ok având în vedere renovarea apartamentului, mobilarea lui, lucrând în afara tarii și trimițând în 3 ani peste 70.000 euro. E ok sa fii dat afara ca un câine?
faptul ca pe cale de ordonanta nu s-a dispus evacuarea dvoastra inseamna ca nici pe fond nu se va dispune DECAT DUPA CE DNA PROPRIETREASA VA VA RAMBURSA SUB FORMA DE SULTA ceva investitii dovedite de dvoastra.
Nu, nu înseamnă asta . Putea pierde ordonanta și pt ca nu a dovedit urgenta și pt ca sunt încă soți. Domnul poate sa citească motivarea.
Chiar dacă are un drept de creanta pt investiții, trebuie sa ceara și un drept de retentie pt a nu fi evacuat pana nu ii da suma câștigată.
Civil
C.Razvan
Bună seara, sunt în proces de evacuare cu soția (pe lângă cel de divort) în care i a fost respinsa acțiunea, iar soluția a fost favorabila mie, pe 4 ... (vezi toată discuția)