avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Civil

Bună seara, sunt în proces de evacuare cu soția (pe lângă cel de divort) în care i a fost respinsa acțiunea, iar soluția a fost favorabila mie, pe 4 luna aceasta a făcut apel iar sâmbăta a schimbat butucul la yala de la ușa eu rămânând afara doar cu hainele de pe mine, nefiind data o hotărâre judecătorească definitiva. Dacă ii deschid proces în civil și cer și despagubiri ce șanse am sa câștig.? dat fiind faptul ca acolo locuim de 7 ani împreună cu cei 2 minori iar casa a primit o ca donație de la ai ei părinți în timpul căsătoriei ca bun propriu. Dacă as face și o acțiune prin ordonanță prezidențială pe dobândirea șederii mele acolo cât ar dura și ce șanse as avea.? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:19, 11 Iulie 2017
Pana la urma tot va trebui sa plecati casa fiind bunul ei propriu.Ce mai conteaza cateva luni? Cu banii ce ii dati pe procese si avocati mai bine va luati o chirie. Cat despre sanse .... e ca la loto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic C.Razvan C.Razvan Bună seara. Câte șanse am sa fiu despagubit moral și material dacă am fost evacuat fără a avea o hotărâre judecatoreasca din casa unde locuiesc de 8 ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Mostenire andreutzz98 andreutzz98 Buna ziua! In luna decembrie am mostenit un apartament si o masina.In apartament locuieste bunica din partea mamei,mama decedand.Bunica nu ne-a permis nici sa ... (vezi toată discuția)