avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Juridic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Juridic

Bună seara. Câte șanse am sa fiu despagubit moral și material dacă am fost evacuat fără a avea o hotărâre judecatoreasca din casa unde locuiesc de 8 ani unde am investit în ea, fiind de 4 ani primita ca donație de la părinți ca bun propriu și scutire de raport, eu rămânând afara fără haine fără nimic, acestea primind le după mai bine de o luna. Menționez ca suntem în divorț. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: C.Razvan , utilizator 21:02, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca este a parintilor dumneavoastra cum ati fost evacuat?
Daca este proprietatea sotiei atunci la partaj va trebui sa solicitati 1/2 din valoarea imbunatatirilor aduse.
Daca este proprietatea socrilor atunci va trebui sa va judecati cu ei!
Casa a primit-o ea ca donație în timpul căsătoriei de la părinții ei ca bun propriu și scutire de raport. Având deja un proces de evacuare câștigat de mine a făcut ea apel și a preferat sa înlocuiască butucul la ușa fără o hotărâre. Mulțumesc
V-am spus, fiina a doamnei puteti solicita doar 1/2 din contravaloarea imbunatatirilor aduse de la momentul cand a intrat in partimoniul ei.
Și dacă investiția a fost făcută înainte cu cine ma judeci? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Civil C.Razvan C.Razvan Bună seara, sunt în proces de evacuare cu soția (pe lângă cel de divort) în care i a fost respinsa acțiunea, iar soluția a fost favorabila mie, pe 4 ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent explicatie clauze contract de donatie flori2 flori2 Buna ziua, Sotul meu a primit prin donatie de la parintii lui apartamentul in care locuim noi (mentionez ca socrii mai au un apartament in care locuies ... (vezi toată discuția)