avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii un medic de familie poate fi codebitor la creditul meu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

un medic de familie poate fi codebitor la creditul meu?

Ma interesa daca un medic de familie, care am inteles ca nu are practic o carte de munca ci un caiet de incasari-plati , poate fi coimprumutant la creditul meu.Cine completeaza in acest caz adeverinta de venit?multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 13:03, 11 Octombrie 2011
Coimprumutant, adica un fel de bancher?
nu, adica un fel de girant, practic ajuta cu salariul lui ca eu sa iau un credit mai mare.Si el plateste rata mea in cazul in care eu nu o mai fac.
Sigur ca se poate. Coplatitorul este participant la credit, veniturile lui sunt luate in consideratie alaturi de cele ale solicitantului creditului, pentru obtinerea unei sume mai mari. In cazul in care solicitantul nu isi indelineste obligatiile, codebitorul este obligat la plata datoriilor scandente.
si se poate sa-mi spuneti daca stiti cumva cum se procedeaza in cazul lui?pentru ca ei au la banca niste adeverinte tipizate de venit.cine completeaza in acest caz adeverinta?am inteles ca verisoara mea, acest medic de familie despre care am vorbit, a mai avut un credit si l-a luat pe baza unui caiet de incasari-plati!multumesc
Desigur ca un Cabinet Medical Individual are si o stampila, asa ca nu sunt probleme in completarea adeverintei de catre medicul de familie. Registrul de incasari si plati are calitatea de document justificativ, deci poate fi luat in considerare de banca, Oricum, ei stiu ca medicii de familie beneficiaza de minim 3-5000 euro/luna dela Casa pt cabinetul medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii coplatitor Dumitriu-Nicoleta Dumitriu-Nicoleta Mi s-a propus sa fiu coplatitor pentru un credit Prima Casa la o banca si am inceput sa ma interesez de obligatiile mele . Bineinteles ca mi s-a ... (vezi toată discuția)
Achitarea unui credit bancar aloma aloma Buna ziua!Sint Elena,si am luat cu ex-sotul cite un credit de la bancpost in euro in aceeasi zi ,eu 3600E el 6700 E si fiecare isi plateste rata lunara dar ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)