Ma interesa daca un medic de familie, care am inteles ca nu are practic o carte de munca ci un caiet de incasari-plati , poate fi coimprumutant la creditul meu.Cine completeaza in acest caz adeverinta de venit?multumesc
Sigur ca se poate. Coplatitorul este participant la credit, veniturile lui sunt luate in consideratie alaturi de cele ale solicitantului creditului, pentru obtinerea unei sume mai mari. In cazul in care solicitantul nu isi indelineste obligatiile, codebitorul este obligat la plata datoriilor scandente.
si se poate sa-mi spuneti daca stiti cumva cum se procedeaza in cazul lui?pentru ca ei au la banca niste adeverinte tipizate de venit.cine completeaza in acest caz adeverinta?am inteles ca verisoara mea, acest medic de familie despre care am vorbit, a mai avut un credit si l-a luat pe baza unui caiet de incasari-plati!multumesc
Desigur ca un Cabinet Medical Individual are si o stampila, asa ca nu sunt probleme in completarea adeverintei de catre medicul de familie. Registrul de incasari si plati are calitatea de document justificativ, deci poate fi luat in considerare de banca, Oricum, ei stiu ca medicii de familie beneficiaza de minim 3-5000 euro/luna dela Casa pt cabinetul medical