avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA in timpul concediului de crestere copil
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA in timpul concediului de crestere copil

Doresc sa-mi deschid un pfa norma de venit in timpul concediului de crestere copil.
Se considera ca sunt angajat ca sa beneficiez de 50% reducere a normei de pe judet?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:30, 11 Octombrie 2011
Pentru persoanele care au un contract de munca, pe perioada nedeterminata, cu timp integral, se poate reduce norma de venit cu 50%.
Pe perioada primirii indemnizatiei crestere copil nu aveti dreptul de a realiza venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - angajata si cu pfa Cassiopeia Cassiopeia Buna ziua! Sunt angajata de 12 luni, si am devenit si PFA in urma cu 8 luni. Platesc impozit in functie de norma de venit stabilita, dar beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil pt. parinte neangajat dzsozso dzsozso Buna ziua, Suntem o familie cu un copil. pentru primul copil. Mama nu a reușit sa beneficieze concediu de creștere a copilului pt. ca nu a îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Acuarella Acuarella Buna seara! As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului daca am un program de lucru de 4 ore. Multumesc! (vezi toată discuția)