avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restantele catre asociatie si ajutorul de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restantele catre asociatie si ajutorul de incalzire

DACA ai datorie la ASOCIATIE ti se aproba ajutorul de caldura.
ADMINISTRATORA mia spus ca nu mi se aproba dar eu mam certat cu ea atunci ce fac duc dosarul la primarie sa mil inregistreze ptr a mi se aproba ajutorul de caldura.CUM procedez
In O.U.G. nr. 70 /2011 cu privire la masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece nu este prevazut daca ai restante sa nu primesti ajutor de incalzire .
Sa va spuna administratora conform carei legi nu aveti dreptul sa primiti ajutor .
Nu aveti cum sa duceti dosarul.Va trebuieste numarul de cod al asociatiei pe care il stie
administratorul si presedintele.
Presedintele (nu administratorul) elibereaza o adeverinta in care se mentioneaza nr de persoane ce locuiesc efectiv in apartament! si nr de persoane trecute in cartea de imobil!!!

atat, nu are legatura cu datoriile, nimeni nu are voie sa imi ingradeasca un drept!
Puteti duce dosarul personal la furnizorul de agent termic care intermediaza acest flux al hartiilor intre primarie si asociatia de proprietari, iar acolo aflati si codul asociatiei la furnizor.
Nu are dreptul asociatia sa va ingradeasca dreptul la ajuror pe criteriul restantelor.
@silviu35
Familiile si persoanele singure care indeplinesc conditiile pentru acordarea ajutoarelor depun individual, prin asociatiile de proprietari/locatari sau prin furnizorii de energie termica, cererile si declaratiile pe propria raspundere la primaria comunei, orasului, municipiului sau, dupa caz, a sectorului municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala se afla locuinta de domiciliu sau de resedinta.
Nu depinde de administrator.

Alte discuții în legătură

Ajutoare de caldura scazute in registrul de casa! migaste migaste am preluat administratia unui bloc si, ulterior preluarii, am constatat ca fostul administrator a scazut ajutoarele de caldura (bonul de casa eliberat de RADET ... (vezi toată discuția)
Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
Penalizari caldura adelinbr adelinbr buna ziua.ma confrunt cu o problema destul de grava.pe perioada verii au venit penalizari la caldura de 400-500 de lei, eu beneficiind de compensare la caldura ... (vezi toată discuția)