avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am primit o reclamatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am primit o reclamatie

Buna ziua.
Am primit o reclamatie azi de la un vecin in legatura cu constructia casei mele . M-am apucat sa sap fundatia casei ( fara a turna beton ) ... decat fundatia cu doua zile inainte pana la iesirea autorizatiei si am fost instiintat sa ma prezit la Serviciul Disciplina in Constructii.
Intrebarea mea este : ce se poate intampla ?! Pot primi ameda ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters224434 , utilizator 15:18, 11 Octombrie 2011
din moment ce ati facut doar niste santuri,nu poate sa va amendeze...doar ati sapat pe proprietatea dvs si nimic mai mult.Nu este interzis in lege. Poate maine sapati o groapa pt un pom ...aveti grija :pleasantry:
"accente" ...multumesc frumos pentru raspuns. Practic asta ma interesa daca sapatule se considera inceputul constructiei ...am uitat sa specific ca deja am si fierul pus in sapaturi ...dar atat ...acum astept autorizatia peste 2 zile ca sa pot merge mai departe si sa ma prezint la Serviciul Disciplina in Constructii sa vad ce se intampla cu reclamatia,
practic nu este construit nimic!Poate va amendeaza intentia :happy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Drept real asupra unui imobil aleutin10 aleutin10 Buna ziua ,ma poate lamuri si pe mine cineva daca am comis intradevar o ilegalitate pentru care am fost amendat cu suma de 1000 lei la Leg.Nr.50/1991 art.26 ... (vezi toată discuția)
Consolidare imobil fara accept vecini bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, sunt proprietarul unui imobil (casa de locuit unifamiliara, parter + pivnite), situat in mediul urman, construit in mai multe etape pe parcursul ... (vezi toată discuția)