Buna ziua!
Care articol de lege privind prescrierea amenzilor ma poate scapa de urmatoarea situatie? ( sa stiu ce scriu in contestatie): ieri, 10.10.2011 am ridicat de la posta o amenda pt. ca am circulat fara rovinieta in 27.03.2011.
Si mai am o intrebare : ce ma sfatutiti, sa o platesc totusi in termenul de 48 de ore?
Multumesc!
La ce data a fost intocmit procesul verbal?
Daca a fost intocmit in termen de 6 luni de la data savarsirii contraventiei, este in termen.
De asemenea, el trebuie comunicat in termen de 30 de zile de la data intocmirii.
Daca aceste conditii au fost indeplinite poate ca ar fi mai bine sa-l achitati in 48 de ore.
Puteti sa contestati procesul verbal si daca acesta a fost achitat in 48 de ore.
Dupa toate calculele documentul v-a fost trimis in termen iar in ce priveste contestatia trebuie sa aveti motive. Ori se pare ca nu prea exista motivede contestare.
Amenda rovinieta
oitaus78
Am primit procesul verbal sa platesc amenda 125RON pentru ca am circulat fara vignieta. Problema este ca a ajuns la mine in 4 luni si 2 zile (data postei) / 4 ... (vezi toată discuția)
Pvcc pentru rovinieta
lenax
Am primit prin posta un PVCC pentru rovinieta.
Agentul mi-a intocmit acest PVCC numai pe baza fotografiei din care a citit sau a copiat GRESIT numarul de ... (vezi toată discuția)