avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anl - conditii care trebuie indeplinite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anl - conditii care trebuie indeplinite

Cum procedez pentru obtinerea unor acte?

Se cere DOVADA VENITURILOR NETE REALIZATE ÎN ULTIMELE 12 LUNI, DE FAMILIA SOLICITANTULUI (SOLICITANTUL, SOŢ)

- ADEVERINŢE DE LA LOCURILE DE MUNCÃ CU VENITURILE NETE REALIZATE ÎN ULTIMELE 12 LUNI PENTRU FIECARE MEMBRU DE FAMILIE SALARIAT; PERSOANELE SALARIATE LA SOCIETÃŢI PERTICULARE, VOR PREZENTA PE LANGÃ ADEVERINŢÃ ªI CARTEA DE MUNCÃ COMPLETATÃ LA ZI SAU CONTRACTUL DE MUNCÃ (ORIGINAL ªI COPIE);

Sotul meu este angajat de mai putin de o luna, iar la locul de munca anterior a avut cartea de munca doar 2 luni. In cazul acesta cum procedam?
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
iulianalulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 12 Octombrie 2011
Adica sotul Dvs. nu are vechime in munca, astfel incat sa poata prezenta adeverinte care insumate sa realizeze 12 luni de munca?
Da, in ultimile 12 luni doar 2 luni sunt pe cartea de munca. Iar aceste 2 luni sunt la fostul loc de munca. La locul actual nu are decat 2 saptamani.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
iulianalulescu, utilizator
Doamna eu stiu ca se depune un dosar la ANL, care contine urmatoarele documente:

1. o cerere tip,
2. o adeverinta din care sa rezulte ca ai un loc de munca pe perioada nedeterminata sau o sursa permanenta de venit,
3. o copie de pe cartea de munca,
4. un certificat fiscal eliberat de DGFP,
5. un certificat fiscal eliberat de Serv. Local de Taxe si Impozite,
6. copii autentificate prin notariat dupa certificatele de nastere pentru toti membrii familiei, precum si pentru persoanele aflate in intretinere,
7. copie autentificata prin notariat dupa actul tau de identitate,
8. copie autentificata prin notariat dupa actul de identitate al sotului sau sotiei,
copie dupa certificatul de casatorie,
9. adeverinta a salariului net, si una a salariului sotului sau sotiei sau alte acte doveditoare pentru sursele de venit,
10. o copie dupa diploma de absolvire a ta si a sotului sau sotiei,
11. o caracterizare de la locul si munca.
Pentru a va putea inscrie, trebui sa indepliniti mai multe conditii. Daca aveti pana in 35 de ani la data repartizarii locuintei, scrieti o cerere care se scrie individual si in nume propriu, fiindu-va necesara o copie autentificata dupa actul de indentitate.
Candidatul si membrii familiei acestuia (sot, sotie, copii, alte persoane aflate in intretinere), nu pot detine si nu trebuie sa fi detinut o alta locuita in proprietate si sa nu fie beneficiarul unei alte locuinte pentru tineri, destinata inchirierii, in localitatea in care a solicitat locuinta.
In plus, candidatul trebuie sa isi desfasoare activitatea in aceiasi localitate unde sunt locuintele. Aceasta se va dovedi prin adeverinta de la locul de munca insotita de o copie dupa cartea de munca completata la zi.
iulianalulescu a scris:

Da, in ultimile 12 luni doar 2 luni sunt pe cartea de munca. Iar aceste 2 luni sunt la fostul loc de munca. La locul actual nu are decat 2 saptamani.

In acest conditii , trebuie sa depuneti adeverinte de la toate locurile de munca avute in ultimele 12 luni ...
freeelis a scris:

iulianalulescu a scris:

In acest conditii , trebuie sa depuneti adeverinte de la toate locurile de munca avute in ultimele 12 luni ...

@freeelis, eu am inteles ca sotul nu are vechime decat 2 luni + 2 saptamani, in ultimele 12 luni. Posibil sa ma insel. :rolleyes:

Alte discuții în legătură

Documente necesare inaintarii dosarului de somaj in cazul concedierii colective LORYLORY73 LORYLORY73 Buna ziua!Incepand cu 07.03.2011 vom fii disponibilizati,concediere colectiva.Care sunt documentele ce trebuie inaintate de salariati pentru somaj ? (vezi toată discuția)
Rugaminte mare si urgent - cerere teren pentru tinerii casatoriti PAVLIUC PAVLIUC trimiteti-mi si mie un model de cerere de mana ptr tineri casatoriti care doresc loc de casa va rog...astept urgent :sorry: (vezi toată discuția)
Pot obtine locuinta anl? ContSters107540 ContSters107540 Buna seara.am si eu niste lamuriri.Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva!Am 29 de ani si sunt divortata am si un baietel de 3 ani care are un handicap grav ... (vezi toată discuția)