avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... rugaminte mare si urgent - cerere teren pentru tinerii ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

rugaminte mare si urgent - cerere teren pentru tinerii casatoriti

trimiteti-mi si mie un model de cerere de mana ptr tineri casatoriti care doresc loc de casa va rog...astept urgent
:sorry:
Cel mai recent răspuns: Raresmihai802@gmail.com , utilizator 13:51, 14 Ianuarie 2018
E posibil sa fie cereri tipizate la primarie. Ca model, unul dintre cele care pot fi gasite pe net este acesta:

DOMNULE PRIMAR

Subsemnatul............................................................născut la data de..............................
în localitatea.........................................cu domiciliul în ............................................................
str............................................nr.........bl.........sc..........ap..........îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

Solicit atribuirea în folosinţă gratuită a unui teren în suprafaţă de................................... pentru construirea unei locuinţe proprietate personală pe durata existenţei construcţiei.

Mă oblig să încep construcţia, nu mai târziu de un an de la data atribuirii terenului şi să o realizez cu respectarea prevederilor Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Anexez următoarele documente justificative:
- copie de pe certificatul de naştere;
- copie C.I.;
- copie certificat de căsătorie;
- copie certificat de naştere copil(i);
- adeverinţă venit(uri) - solicitant + (soţ, soţie) - salariul net realizat în luna anterioară depunerii cererii (VENITUL SE VA SCRIE ªI ÎN LITERE);
- venituri realizate de către părinţii solicitantului - venit net realizat în luna anterioară depunerii cererii (VENITUL SE VA SCRIE ªI ÎN LITERE);
- copie ultimul act de studii (ÎN CAZUL ADEVERINŢELOR SE VA SCRIE ªI ÎN LITERE ANUL DE STUDII);
- declaraţia notarială (solicitant si sot/sotie), în care va menţiona că nu deţin sau nu au deţinut în proprietate o locuinţă sau un teren destinat construirii unei locuinţe;
Declar că am luat la cunoştinţă de prevederile art.292 din Codul penal.

Menţionez că doresc locul de casă în următoarele locaţii:
========

Semnatura
Vreau sa ma ajutati cu o casă că am un copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anl - conditii care trebuie indeplinite iulianalulescu iulianalulescu Cum procedez pentru obtinerea unor acte? Se cere DOVADA VENITURILOR NETE REALIZATE ÎN ULTIMELE 12 LUNI, DE FAMILIA SOLICITANTULUI (SOLICITANTUL, SOŢ) - ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tinerii casatoriti adinamiia adinamiia buna ziua am si eu o inrebare..... eu si sotul meu suntem casatoriti de 7 luni de zile. ne intereseaza daca avem dreptul la un teren gratis din partea ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)