avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor pfa -expert contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

pfa -expert contabil

O persoana care are activ un PFA pe profesii liberale-expertiza contabila(inregistrat ca platitor de tva), poate presta un serviciu de consultanta si management la o societate din Anglia?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:44, 16 Octombrie 2011
Din cate stiu eu poate, nu sunt restrictii legale in acest sens, dar va sfatuiesc sa cereti si punctul de vedere al CECCAR
Trebuie sa va inregistrati in ROI
Avand in vedere ca serviciile de consultanta si management au alt cod CAEN decat contabilitatea, cred ca trebuie sa infiintati o PFA cu acest cod la Oficiul Registrului Comertului.

Cabinetul de expert contabil e infiintat in baza unei legi speciale diferita de cea care reglementeaza infiintarea si functionarea PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitie activitate. tzuku51 tzuku51 Activitatea cu un cod caen 7112( proiectare constructii,expertize si verificari proiecte) este o activitate liberala? (vezi toată discuția)
Pfa sau expert contabil webepop webepop Buna ziua, Sunt functionar public dar in acelasi timp sunt si expert contabil inactiv. Având in vedere reducerile de salarii ale bugetarilor de care \"am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa radutioana radutioana Buna ziua. Sunt inregistrata ca PFA si ma ocup cu predarea cursurilor de dans la gradinite si scoli si o data pe an aceste cursuri sunt materializate in ... (vezi toată discuția)