Buna seara!
Va rog sa ma ajutati privind incetarea CIM a unui angajat, care a primit astazi 11.10.2011 decizia de incetare pensie limita de varsta. La firma am primit saptamana trecuta o adresa pe fax de la Casa de Pensii cu datele privind solicitarea de pensie, cu ce data s-ar acorda , etc. In aceiasi zi am sunat la Casa de Pensii si am intrebat daca pot sa-i inchid cu data specificata acolo sau sa astept decizia, stiind ca pana acum asteptam decizia si apoi cu data deciziei incetam CIM-ul. Mi-a spus sa astept decizia. Astazi am vazut ca decizia este cu data de 05.10.2011. Omul a lucrat pana astazi , doreste sa continue activitatea si in continuare. Intrebarea mea este : transmit maine 12.10.2011 revisalul cu incetarea CIM incepand cu data 05.10.2011, si tot maine transmit si CIM -ul nou cu inceperea activitatii din 13.10.2011 sau fac incetarea cu data de 12.10.11 si un nou contract cu data de 13.10.11.
Va multumesc !
Data cim
maria_corina29
As vrea sa stiu, am de inchis un contract la sf luni martie....de inceput alt cim de la 1 aprilie la alta firma, la aceeasi persona. problema este ca 31 este ... (vezi toată discuția)