avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 390 trimestriala sau lunara ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 390 trimestriala sau lunara ?

Sunt platitor tva trimestrial, asta este clar decont 300 la trimestru,

Intrebare:
Se depune declaratia 390 trimestrial ?

Nu am facut achizitii, ca sa-mi modifice perioada fiscala la tva, am facut prestari servicii intracomunitare.

Stiam ca declaratia 390 are corelatie cu decontul tva si ca se depun impreuna,

deci ,cine stie sa-mi zica si mie :-/
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:01, 18 Octombrie 2011
decl. 390 se depune lunar, numai pentru lunile in care ati prestat serviciile.
Multumesc pentru raspuns.:)
Si eu am aceeasi problema. Firma presteaza servicii intracomunitare , deci depun declaratia 390 lunar, insa cu TVA raman tot la trimestru? Pentru 300 lunar nu am gasit decat daca faci achizitii intracomunitare. Si alta problema pana la ce data se depune 390 15 sau 25(incepand cu luna septembrie 2011)?
decl. 390 se depune lunar pana pe data de 25 a lunii urmatoare, iar decontul de tva trimestrial, in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 - 2 declaratii in trim.ii ? Feni Feni Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, sunt in ceata nu mai inteleg nimic, am tot citit in forumuri dar parca mai rau mi-am facut. In luna noiembrie urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Ce fel de decont tva - trimestrial sau lunar miraj miraj la o societate am achizitii intracomunitare in luna mai 2009, declaram tva trimestrial am depua decl 092 cum depun declaratia 300 - trimestrial ... (vezi toată discuția)