avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante

In 1998, aveam telefon abonat la Mobifon, urmand sa imi iau alt telefon si sa imi schimb abonamentul. Ultima factura nu am mai platit-o. Am mai primit cateva notificari in acea perioada (totusi sunt ~12,13 de ani de la ultima notificare). Am primit ieri, de la (firma de recuperare), prin posta o "Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca" care spune ca am de plata 600 RON dintre care (155 RON debit principal ; 155 RON penalizari si 284 RON dobanda legala). Precizez ca mi-a venit pe adresa unde am locuit acum ~10 ani. Chiar daca eu as avea contract la ei de pe atunci, nu am mai primit o alta hartie de notificare cum ca as avea de plata, o primesc tocmai acum cu penalizari mari fata de debitul principal. Iar pe cei de la aceasta firma de recuperare i-ar costa mai mult de 600 RON judecata. Eu ce urmari as avea daca nu as plati?
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 21:04, 11 Octombrie 2011
Dupa parerea mea , creanta sa prescris de ceva timp............
dar e bine sa intrebati un avocat..........
creanta este prescrisa!! formularele de tipul ...decizie de continuare a procedurii nu sunt decat acte menite sa sperie pe cei in necunostiinta de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie mobila blueadryanna blueadryanna Buna ziua, Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie furnizor telefonie Matist Matist Buna seara. In anul 2000 am avut un contract de telefonie mobila . Telefonul meu a fost furat impreuna cu cartela sim, fapt ce am anuntat telefonic la firma . ... (vezi toată discuția)