In 1998, aveam telefon abonat la Mobifon, urmand sa imi iau alt telefon si sa imi schimb abonamentul. Ultima factura nu am mai platit-o. Am mai primit cateva notificari in acea perioada (totusi sunt ~12,13 de ani de la ultima notificare). Am primit ieri, de la (firma de recuperare), prin posta o "Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca" care spune ca am de plata 600 RON dintre care (155 RON debit principal ; 155 RON penalizari si 284 RON dobanda legala). Precizez ca mi-a venit pe adresa unde am locuit acum ~10 ani. Chiar daca eu as avea contract la ei de pe atunci, nu am mai primit o alta hartie de notificare cum ca as avea de plata, o primesc tocmai acum cu penalizari mari fata de debitul principal. Iar pe cei de la aceasta firma de recuperare i-ar costa mai mult de 600 RON judecata. Eu ce urmari as avea daca nu as plati?
creanta este prescrisa!! formularele de tipul ...decizie de continuare a procedurii nu sunt decat acte menite sa sperie pe cei in necunostiinta de cauza.