avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... anvelope de iarna
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

anvelope de iarna

Buna seara. Anvelopele de iarna obligatorii conform legii de la 1 Noiembrie trebuie sa aiba ceva documente speciale ? Se vehiculeaza ca ar trebui : certif de omologare + certif de garantie. Astfel de documente se pot obtine si in cazul anvelopelor second-hand ?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:29, 13 Octombrie 2011
Cititi acest articol: [ link extern ] .

Se explica multe. Intrebarea e: pentru ce-s obligatorii cauciucurile de iarna - pentru +5% eficienta sau pentru ca firmele de asigurari nu mai platesc nimic daca n-ai respectivele cauciucuri in dotare ?
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
BX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am scapat pe moment de cauciucurile de iarna dragnea.georgeta dragnea.georgeta Ce vom face insa pana la anul ? Cum stim care cauciucuri sunt de iarna si care de vara? Ce trebuie sa scrie pe ele? Vom fi din nou la mana unora sau altora ... (vezi toată discuția)
Conform noii oug pot fi folosite anvelopele all season? adela05 adela05 Stiu ca s-a introdus obligativitatea dotarii masinilor cu anvelope de iarna. Vreau sa stiu daca putem folosi si anvelope all season. Ma puteti ajuta cu un art ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea echiparii cu anvelope de iarna miki_M miki_M Buna ziua! Stie cineva care este cadrul legal pentru obligativitatea echiparii autoturismului cu anvelope de iarna incepand cu 01 noiembrie pana la 01 martie ... (vezi toată discuția)