avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata retroactiv medicamente compensate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata retroactiv medicamente compensate

Buna ziua.
Sunt pensionar. Din ianuarie 2011, am 720 de lei pensie. Anul trecut eram sub 700 lei. Azi am inteles de la medicul de familie ca am de plata aproximativ 800 de lei, pe motiv ca retetele mi-au fost compensate 90%, desi trebuiau compensate mai putin (potrivit cu plafonul peste 700 lei). Intreb: de ce trebuie sa platesc eu suma asta, intrucat nimeni nu mi-a zis (pana azi) de plafoane, de compensari... nu am fost intrebat ce pensie am, nici nu mi s-a cerut vreun cupon de pensie. Nu cumva plata revine medicului, care a facut eroarea de a completa retete compensate la un alt plafon decat cel in care ma incadram? Multumesc mult anticipat. Cu stima.

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la casa de sanatate, pensie mai mica de 700 lei II_Maria II_Maria Bună ziua, Cu o pensie mai mică de 700ron, care sunt facilitatile in ceea ce priveste retetele medicale? Mentionez ca in baza de date a Casei este ... (vezi toată discuția)
Pensie boala dritaS dritaS sunt pensionar boala cu o pensie de 394 ron iar la eliberarea unei retete compensate mi sa spus ca nu pot beneficia de compensare conf listei B cu pensie sub ... (vezi toată discuția)