avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declarare autoturism nou administratia financiara ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declarare autoturism nou administratia financiara plata impozit

Buna ziua. Am achizitionat un atoturism nou (plata cash), pe 15 septembrie 2011. Doresc sa il inmatriculez, si vroiam sa stiu cum procedez ca il declar la administratia financiara a sectorului 2 pentru plata impozitului.
Este plata impozitului strict legata de procesul de inmatriculare?
Pana acum am fost sa depun actele in sediul din C.A. Rosseti, pentru calculul taxei de poluare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:20, 13 Octombrie 2011
Da. Fara inregistrare la primarie unde depuneti niste hartii si de unde primiti o stampila pe un formular, nu va accepta dosarul la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot depune cerere pentru restituire taxa auto singura? Sara.CD Sara.CD Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2008. Prin septembrie 2008 am platit taxa. Nu stiu cum se numea pe vremea aia: poluare, prima inmatriculare... In ... (vezi toată discuția)
inmatriculare fara plata taxei auto manola1482 manola1482 Buna seara, sunt din vaslui, mi-am achizitionat o masina din italia si in decembrie 2010 am facut RAR-UL. pe 10 ian 2011 am depus o cerere de calcul a taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare iancutuila iancutuila am platit taxa de poluare in 2009, am vandut masina si nu mai detin certificatul de inmatriculare si cartea de identitate, am numai actele de la FISC cu care ... (vezi toată discuția)