avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

am platit taxa de poluare in 2009, am vandut masina si nu mai detin certificatul de inmatriculare si cartea de identitate, am numai actele de la FISC cu care am platit taxa de poluare. cum procedez sa-mi recuperez diferenta de taxa?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 16:16, 14 Ianuarie 2012
Adresati o cerere catre Administratia Financiara locala, la care anexati chitanta de plata a taxei de poluare si decizia de calculare a taxei, impreuna cu dovada vanzarii autoturismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare pt autoturism mioaravlasceanu mioaravlasceanu Am achitat taxa de poluare in octombrie 2008.Acum inteleg ca se poate solicita restituirea ,doar ca nu mai posed autoturismul si nici cartea masinii deoarece ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire taxa auto ContSters42967 ContSters42967 Anexa nr.3 la normele metodologice CERERE DE RESTITUIRE Către(organul fiscal competent) __________________________________________ Subsemnatul/Subscrisa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare auto zaris zaris Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)