avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna dimineata!
Am urmatoarele cazuri:
1. O angajata doreste sa revina la munca din concediu de crestere copil mai devreme de 1 an. Cat este stimulentul acordat de stat pentru reinceperea activitatii?
2. Este adevarat ca proaspetii tatici beneficiaza de impozite mai mici? In ce lege ar trebui sa caut?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:34, 12 Octombrie 2011
1. - Daca copilul este nascut inainte de 01.01.2011 atunci mama va primi un stimulent de 100 lei lunat, pana va implini copilul 2 ani.
- Daca copilul este nascut incepand cu 01.01.2011 si mama a optat pentru CCC pana la 1 ani va beneficia de un stimulent de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. Nu exista asa ceva, nu mai cautati ca nu gasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine beneficiaza de stimulentul de insertie? uidumac iulia uidumac iulia Va rog sa imi explicati cine beneficiaza de stimulentul de insertie de 500 lei dupa revenirea din CIC. Mamele care au optat pentru CIC de 1 an si se intorc la ... (vezi toată discuția)
Ccc 2 ani...dupa 1 an vreau sa ma angajez!!!! anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, am un baietel de aproape un an.Am nascut in dec 2010 si am optat pentru CCC 2 ani....as dori sa stiu daca mai beneficiez de cei 500 ... (vezi toată discuția)
Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)