avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul indemnizatie concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul indemnizatie concediu de odihna

Va rog sa imi spuneti daca primele ocazionale se iau in calcul la indemnizatia pentru concediu de odihna. Eu am gasit pe internet un model in care acestea se iau in calcul, dar nu sunt sigura ca este asa. Va rog sa imi raspundeti cat mai repede - trebuie sa calculez salariile pe septembrie :( si sunt in criza de timp#-o
Cel mai recent răspuns: ksimona , utilizator 15:25, 25 Octombrie 2011

Codul muncii :
Art. 145. - (1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decat salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute in contractul individual de muncă.
(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna adimanea adimanea Buna ziua. As vrea sa stiu daca la calculul concediului de odihna se iau in calcul sporul de noapte, orele suplimentare platite (deoarece nu pot fi compensate ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna maria2010 maria2010 buna ziua, care este formula si baza de calcul a concediului de odihna in cazul in care salariatii realizeaza si ore suplimentare cu 75%si cu 100% , si ore de ... (vezi toată discuția)