avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general corectare solduri contributii dupa sold fisa sintetica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

corectare solduri contributii dupa sold fisa sintetica anaf

Buna ziua!
Am urmatoarea nelamurire:am neconcordante intre soldurile din balanta si soldurile confirmate de anaf din cauza popririlor din cont.la 30.06.2011 societatea a obtinut esalonare la plata a obligatiilor pentru care am depus o cerere in care am cerut esalonarea contributiilor dupa soldul anaf(asa au cerut).Intrebarea mea este daca pot corecta soldurile contributiilor dupa cum apar in fisa sintetica la anaf?
Cel mai recent răspuns: danielanegutescu , utilizator 22:10, 13 Octombrie 2011
Normal ar fi sa aveti voie, fisa sintetica ANAF fiind un document justificativ ! Asta daca va convin sumele inscrise in fisa . Daca nu, puteti contesta !
multumesc frumos!asa o sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile pentru niste sume poprite Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Am pe extras niste sume poprite si nu imi dau seama pt ce contributii sunt. Fosta contabila le trecea in 5125. Mentionez ca nu am decizie de la ... (vezi toată discuția)
Cum se opereaza diferentele privind reglare fisa de platitor si majorarile de intarziere/dobanzile, penalitatile privind esalonarea la plata a datoriilor fiscale amb35 amb35 Va rog un ajutor cu o problema urgenta! Am urmatoarele 2 situatii: 1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)
Reglare conturi denisa2011 denisa2011 buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui? va ... (vezi toată discuția)