avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general VALORIFICARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

VALORIFICARE

LUCREZ INTR O INSTITUTIE PUBLICA AVIND FUNCTIA DE GESTIONAR.
IN URMA INVENTARIERII,COMISIA DE CASARE A CASAT 2 AUTOCAMIOANE.
CARE ESTE PROCEDURA PENTRU VALORIFICARE LA FIER VECHI? CINE SE OCUPA? DEMERSURI.
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 12:50, 13 Octombrie 2011
Trecerea pe listele de casare este una, iar casarea efectiva este alta ! Casarea efectiva se face prin dezmembrare si inscrierea in evidenta a bunurilor recuperate, bunuri care urmeaza sa se valorifice sau sa se consume in cadrul institutiei. Totusi daca aceste autocamioane nu sunt scoase din circulatie, este nevoie de adeverinta de la un centru REMAT care sa certifice primirea sasiului cu nr. si motor nr...., elemente mentionate in talonul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Casare mf in custodie crislor crislor va rog s-a ma ajutati cum se procedeaza la casarea mijloacelor fixe amortizate  in custodie va multumes mult, (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)