avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Membru CAR
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Membru CAR

Buna ziua. Sunt membru CAR la o institutie publica.Am fondul depus, am lichidat imprumutul si ma gandesc sa renunt la calitatea de membru(deci sa mi se restituie fondul depus).Din discutiile -deocamdata neoficiale-cu responsabili ai CAR-lui, mi s-a spus ca nu este posibil.Nu am statutul acestui CAR, nu stiu care sunt prevederile legale, dar mi se pare aberant sa nu pot sa-mi iau banii inapoi(bani pe care i-am cotizat in decursul anilor). Poate ma ajuta cineva cu sfaturi, legislatie in domeniu,s.a.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: patriciutza , utilizator 17:36, 3 Noiembrie 2011
Ati putea sa intrati pe site-ul www.uncar.ro pentru informatii utile privind CAR-urile. Este site-ul Uniunii Nationale a CAR-urilor din Romania. Poate le trimiteti un mesaj referitor la problema dvs., pentru ca nu este corect sa nu va restituie fondus depus de dvs.
Multumesc pt sfat.Scuze pt intarziere.O seara buna.
fondul social se restituie la cerere ,cereti sa vi se prezinte statutul car-ului in care este specificat in ce mod si mai ales cand ,puteti intra in posesia lui.Acest lucru poate fi mentionat si in cererea de inscriere pe care ati completat-o cand v-ati inscris ca membru.
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare fond car din mapn blackshaddow blackshaddow incepand cu data de 1.10.2014 imi voi da demisia din MApN urmand a trece la procedurile de lichidare de multi ani sunt membru CAR in unitatea militara unde ... (vezi toată discuția)
Banii cotizati la car cum se inapoiaza? kirakiralina kirakiralina Am si eu o nelamurire si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Parintii mei au cotizat la un CAR oarecare incepand din anul 1974, cu cate 100 lei lunar fiecare. ... (vezi toată discuția)
Casa de ajutor reciproc, organizatie de intrajutorare sau de abuzuri din partea unor sefi car ? Vali Constantinescu Vali Constantinescu Sunt membru CAR intr-o institutie bugetara din Bucuresti. In acest moment am fond social 4312 RON si mai am de plata 3110 RON. Doresc sa ma retrag din CAR si ... (vezi toată discuția)